Vårgårda Golfklubb

R I N G O S S

Informasjon

Olstorp Herrgård 2
447 91 Vårgårda
www.vargardagolf.se
Skicka e-post
+46 322 62 42 80

Om anlegget

Antal hull: 18
Pay & Play
Restaurant
Tralleutleie
Golfbil til leie
Driving range
Shop

Bilder

Sociala medier

Bransjer

Golfbaner

Sökord

alingsås bobilparkering bobilplass bobilplasser borås gk golf golfbane golfbaner golfbanor golfklubb golfpaket golfpakke golfpakker ställplasser ställplats ställplatser stællplass stællplasser sverige västergötland vårgårda

En golfopplevelse for alle. Kjent for alltid å ha en fantastisk tilstand på fairways og greener. Rangert som en av Västergötlands beste baner. Bygget på sand og med krypvensgreener så banen alltid er tørr og spillbar uansett vær. Det betyr at vi har en veldig lang sesong, ofte frem til jul med et bane i fantastisk stand. Det er ofte lett å få starttid og ikke så mye press på banen. Oppdage denne perlen av en golfbane!

Anmeldelser fra greenfee gjester som spilte vår bane

Hei!

Meg og min venn skulle spille på er bane. Ingen av oss hadde hørt av sporet før, men vi valgte det fordi det var i golf heftet. Normalt ser vi etter banbilder på nettsteder når vi spiller de nye banerne, men denne gangen tok vi en sjanse. Jeg har spilt mange baner i Sverige, også i Spania, og selv St Andrews Old Course. Jeg må informere deg om at jeg holder denne bane ekstremt høye, morsomme hull blandet med natur (kyr i nærheten av fairway / grønn). Jeg husker en meget vakker par 5 som gjorde det føles som om du var i Skottland. Fairway på 17 th var fantastisk, som å gå på en madrass.

Så takk for en flott golfrunde!

-Meget god overnatting strøm med til campingvogner og bobiler.

-Meget velstelt og vakker bane

-Flott bane. Banpersonalen skal ha all æren. Alle greenene - wow! Fairways - wow! Flott vær bidro til en hyggelig runde golf og en innbydende og vennlig velkomst gitt ekstra pluss poeng! Jeg vil besøke sporet igjen og også rekommendere den.

- Västra Sveriges beste greener og fairways, mye golf for pengene.

- Harde og sand, akkurat som jeg liker det, veldig hyggelig greener.

- Været var kaldt og ulykkelig, og spillet gikk ikke bra .... men Vårgårda Golfklubb er vel verdt et besøk. Veldig hyggelig bane.

- Venner og jeg vil komme tilbake til Vårgårda på våren og høsten. Har fantastisk fairways og greener. Alltid i godt sende enda tidlig og sent på året.

Veldig hyggelig bane, litt langt fra hullene, men den vakre naturen gjorde det ikke så mye. Gode ​​greener, spesielt med tanke på at det er bare mai ännu.