tössestugan

Velkommen til Tössestugan

Beleilig plassert ved siden av E45 ligger Tössestugan restaurant og pensjonat, et populært stopp for mange reisende. Nydelig landlig innkvartering med god mat og gode åpningstider. De tilbyr personlig service i en koselig atmosfære - store og små grupper er velkomne. Møterommet vårt er lyst og gir den nyeste teknologien. Vi mottar grupper på opptil 40 personer, bestill en konferanse med oss.

Overnatting

Det nylig renoverte hotellet dateres tilbake til 1800-tallet, og tilbyr luksuriøse overnatting med frokost. De har enkeltrom, dobbeltrom eller familierom. Tössestugan er også et herlig møteplass i vakre omgivelser for liten konferanse eller kurs. Nyt en avslappende helg i et av våre hyggelige hotellrom. For golfere besøker Forsbacka gk kan vi tilby overnatting.

Restaurant

Restauranten dateres tilbake til 1500-tallet med ca 100 spisesteder. Tilbyr lunsj, à la carte og helgtilbud. Hjemmelaget toast og kjøttboller er gjestefavoritter fra à la carte-menyen. Hjemmelaget bakverk og gode smørbrød er noe som alltid er nær hånden. Når du bestiller i en gruppe, kan du lage mat i henhold til dine ønsker. Parkering med plass til busser, lastebiler og stort antall personbiler.

Tössestugan
Tössestugan
Tössestugan
Tössestugan
Tössestugan
Tössestugan
Tössestugan
Tössestugan
Tössestugan
Tössestugan