Sotenäs Golfklubb

R I N G O S S

Informasjon

Önna
456 93 Hunnebostrand
www.sotenasgolf.se
Skicka e-post
+46 523-52302

Om anlegget

Antal hull: 27
Bantyp: Park og skogsbane
Restaurant
Driving range
Omkledningsrom
Shop
Café

Bilder

Bransjer

Golfbaner

Sökord

bohuslän bohuslæn gk golf golfbane golfbaner golfklubb golfpakke götaland hunnebostrand kungshamn smögen smøgen sotenäs sotenæs sverige västkusten västra væstkusten

Sotenäs golfklubb

I hjertet av Västkusten, bare noen kilometer fra Bolvallstrand, Hunnebostrand, Kungshamn og Smögen, ligger Sotenäs Golfklubb.

Fra Oslo er det 20 mil og knappe tre timers kjøring for å komme til en perle for golfspillere. En 27-hulls bane i toppklasse som gir deg både en flott golfopplevelse samtidig som du kan nyte den vakre naturen der golfbanen ligger rett ved de bohuslandske klippene ved Västerhavet. I det koselige klubbhuset finnes det også noe godt for den som vil ha noe å spise eller drikke på.

Bo på banen

Vårt nybygde hotell ble åpnet i mai 2017 og ligger rett ved siden av banen. Hotellet består av 17 rom, hvorav en er en suite, et konferanserom og en felles badstue. Alle rommene har egen balkong og TV.

Golfshop

Shopen har et bredt utvalg av kvalitetsprodukter, og vårt innendørsstudio, med sin avanserte datagrafikk, er verdt et besøk for den som vil finslipe swingen eller putten.

Velkommen til Sotenäs Golfklubb!

Sotenäs golfklubb
Sotenäs golfklubb