Skotteksgården

R I N G O S S

Informasjon

Gamla marbäcksvägen
523 0 Ulricehamn
www.skottek.se
Skicka e-post
+46 70 561 31 84

Om anlegget

WIFI
Restaurant
Ställplass husvagn og bobil
Eluttak på ställplass
Hytte til leie
Sykkelutleie
Leiligheter
Båtturer
Nær stranden
Kanoutleie
Robåterutleie

Bilder

Sökord

bad bobil bobiler camping campingferie campinghytter campingplass campingplasser hytter kano konferans konferanser konferens konferenser leie overnatting relax restaurang restaurant skotteksgården stugby stugor sverige teltplass turism ulricehamn västergötland

Velkommen til Skotteksgårds camping og ferieleilighet unik beliggenhet ved innsjøen Åsunden utenfor Ulricehamn

Skotteksgården

Skotteksgården er en 4 stjerners campingplass og hytteby som ligger i utkanten av byen Ulricehamn og er et naturskjønt, velholdt og hyggelig campingsted ved Åsunden med bl.a. brygge, strandvolleyball og egen strand. Lekeområde for barna, avslapningsområde med badstue, liten gym og badstue ved sjøkanten. Gjestene kan leie kanoer, robåter og sykler.

Et vakkert landskap og panoramautsikt over sjøen. Et perfekt sted for dine arrangementer og sammenkomster. Du kan også leie en koselig og typisk svensk hytte eller en leilighet hele året. Hyttene er fult utstyrt og møblert. Hver hytte har en møblert terrasse, et separat soverom, stue med satellitt-TV og peis, kjøkkenkrok, bad med dusj/toalett. Skotteksgården er åpen hele året og menyer kan komponeres etter ditt ønske. Her har du alt du trenger for en fantastisk ferie!

Resturant Skotteksgården har god plass og nydelig utsikt over Åsunden året rundt. Resturanten er kjent for sin utsøkte mat, service og trivelige atmosfære.

Båtturer

Opplev Ulricehamn og disse vakre omgivelsene med båt. Med M/S Sylvia kan du gå en guidet tur til Gårdarna Runt Sjön, Tematur, charter etc. Det finnes ulike muligheter for å spise om bord. For informasjon, se www.rederiasunden.se/rederiet.aspx eller www.resdax.se

Sykling

To av Sveriges beste sykkelstier passerer Skotteksgården: Sykkeltur Sjuhäradsrundan og Ätradalsleden.
Bestill vår sykkelpakke på ferien og nyt vårt fantastiske landskap!
Sykkelutleie er i resepsjonen.

Golf

Golf er populært, så hvis du bestemmer deg for å spille på Ulricehamns GKs 18-hulls bane, vil du også ha en fantastisk utsikt over Ulricehamn, og du ser faktisk hele veien til Falköping!

Motion Spor / gang

Det er treningsbaner for fotturer, jogging og ski både i Ulricehamn og i de fleste nærliggende byer.

Skjønnhet, helse, massasje og avslapning

Vi har et herlig avslappingsområde her på Skottek med badstue, boblebad etc. som du og dine venner kan leie og slappe av i noen timer.

Skotteksgården
Skotteksgården
Skotteksgården
Skotteksgården
Skotteksgården