Eda Golfklubb

R I N G O S S

Informasjon

Noresund
670 40 Åmotfors
edagk.com
Skicka e-post
+46 571-34101

Om anlegget

Antal hull: 18
Bantyp: Skogs och seasidebane
Restaurant
Driving range
Treningsområder
Treningsgreen
Shop

Bilder

Bransjer

Golfbaner

Sökord

baner bo boende drivingrange ed eda gk golf golfbane golfbaner golfbiler golfklubb golfklubber golfpakke golfpakker golfshop green grönt kort pro restaurang restauranger restaurant restauranter spille sverige värmland weekend åmotfors

På Eda Golfklubb, som ligger naturskjønt til mellom sjøene Hugn og Ränken, kan du bo, spille golf og spise godt. Overnatting og restaurant ligger strategisk til på banen, ved green 9, 11, 15 og 18.

I våre herregårdsanneks, har vi åtte trivelige leilligheter som rommer to til seks senger. Alle leiligheter med d/wc, kjøkken og mikrobølgeovn. Det finnes også et vandrerhhjem med fem stykker rom medd plass til 24 personer og felles kjøkken, to bad og tre WC. Du har fantastisk utsikt over deler av golfbanen og naturen rundt. I restaurantbygget finnes badstu og garderobe.

Vi kan også tilby lokaler for konferanser, salgsmøter, m.m. For grupper opp til 12 personer i Röda Villan med internett og AV-utstyr. For størregrupper i herregårdbyggets vestre fløy. Et par møtedager med innebygde golfrunder. Kan det bli bedre? Den vakre naturen med Hugn blå vann i bakgrunnen byder vi på.