Bjäre Golfklubb

R I N G O S S

Informasjon

Salomonhögsvägen 336
269 93 Båstad
www.bjaregolfklubb.se
Skicka e-post
+46 431 36 10 53

Om anlegget

Antal hull: 18
Bantyp: parkbane
Restaurant
Driving range
Treningsområder
Treningsgreen
Korthullsbane
Shop
Ställplass husvagn og bobil
Eluttak på ställplass

Bilder

Bransjer

Golfbaner

Sökord

bjere bjäre bjære boende båstad gk golf golfbane golfbaner golfklubb golfpaket golfpakke krog pro salomon shop skåne sverige övernattning

På de bølgende åsene 150 meter over havet strekker seg Bjäre Golf ut magnikt vakker. Utsikten over Skälderviken, Kullaberg og Danmark gjør dette stedet til en perle av rang. Renovering er gjort i en smakfull og gjennomtenkt måte med visjoner og tanker fremover. De må gi en første og siste inntrykk av en golf opplevelse som skal leves i lang tid i tankene. Detalj og reaksjonsevne er viktige komponenter for å fortsette å tiltrekke seg besøkende. Her er to valg av overnatting, enten lodge ligger i hovedbygningen. Det er fire dobbeltrom og en stue som gjør det ideelt å bestille for en gruppe på 8-10 personer. Hotellet består av åtte nybygde dobbeltrom og ligger i brakkene ved siden av hovedbygningen.

På Bjäre Golf har man valgt å ha fem forskjellige tees med valører av en 58, 55, 52, 48 og 45 som er en god idé som gjør at du ikke stikker å alltid spille fra den vanlige røde tee. Banen er i utmerket stand med mange morsomme og varierte hull.

golf bjäre golfklubb

golf bjäre golfklubb

golf bjäre golfklubb